За нас

Продажби от Smart Consultants

Ние от Smart Consultants имаме над 12 години опит в сектора на недвижимите имоти. Приветстваме всяко ново предизвикателство. Нашата мисия е да предложим пълен спектър от услуги, насочени към успешната реализация на един проект. Простичко казано, да реализираме една идея от чертожната дъска до модерна функционална сграда, отговаряща на всички изисквания дори на най-претенциозния клиент.

www.smartconsultants.bg

Реализирано от АТ Инженеринг 2000

AТ Инженеринг 2000 е строителна компания със седалище София, България. В списъка на строителните фирми се появява през 1991 година. Днес фирмата е една от водещите български строителни компании. Доказателство за това, че фирмата държи на качествената работа, е сертифицирането по ISO 9001.

www.ati2000.com

По концепция на архитект Атанас Панов

Атанас Панов е проектирал редица емблематични обществени, жилищни и офис сгради, сред които Централна автогара София.

Роден през 1956г. в София. Завършва Висшия институт за архитектура и строителство - София през 1981г. Работи в Софийската проектантска организация "Софпроект" в ателието на арх. Лозан Лозанов и арх. Богдан Томалевски, и в архитектурно бюро към Комитета за култура, в ателието на ар. Лозан Лозанов до 1989г. През 1989г. съвместно с арх. Лорита Панова основава собствено архитектурно бюро.

www.lpgroup.bg
Горе